Начин на приготвяне
Накисваме царевичния корнфлейкс с малко вода (филтрирана), точно до нивото му, за да може поеме водата и да запази структурата си по-цялостна.
Подслаждаме с течен мед и разбъркваме. Оставаме да набъбва за няколко минути, докато измием и нарежем на малки парченца – ягодите.
Прибавяме ги към вече достатъчно омекналия корнфлейкс. Прибавяме и енергийния микс от съставки: кокосово масло, пшеничен зародиш, сурови слънчогледови и тиквени семки, маково семе, сусам, натрошени орехи, лешници и кокосови стърготини.
Разбъркваме всичко, за да се смесят равномерно.
Сипваме в 2 порции, украсяваме с ягоди и поднасяме прясно приготвено.
Здравословна закуска - ягодов корнфлейкс с кокос и семена.
Чудно Вкусно!