Начин на приготвяне
Бисквитите смиламе в блендера или счукваме в хаванче.
Добавяме микса от семената и размекнатото масло.
Омесваме добре, докато цялото масло се поеме от маслените бисквити и микса от семена.
Използваме форма за торта със свалящи се стени, която намазваме с масло и разпределяме сместа по дъното и стените ѝ.
Добре притискаме с лъжица, за да се образува плътен слой и прибираме във фризера.
През това време си приготвяме крема.
Разбиваме на крем течната сметана и я прибираме на студено в хладилника.
В дълбока купа разбиваме на крем маслото с пудрата захар, като добавяме крема сиренето и продължаваме да бъркаме.
След като и крема сиренето се поеме от сместа, добавяме и заквасената сметана.
Накрая добавяме предварителното разбитата на крем течна сметана и разбъркваме до хомогенност. Към целия млечен крем добавяме педварително накиснатия и след това разтопен желатин.
Вадим формата с бисквитения блат от фризера и отгоре разпределяме 1/2 от крема.
Отново прибрах във фризера, за да стегне.
След около час вадим, намазваме чийзкейка със сладкото от черни череши и прибираме отново въф фризера, след което повтаряме с останалия крем.
Когато завършим нацяло чийзкейка със сладко от черни череши, прибираме в хладилника до сутринта.
Когато извадим, украсяваме всяко парче с лъжица сладко от цели черни череши.