Начин на приготвяне
Обикновените бисквити се натрошават на много дребно, на трохи. Използвайте чопър за най-лесно и най-бързо. Към тях прибавяме млякото и разтопеното масло, така че да се получи мека смес. Разпределяме бисквитите в тавичка. Те трябва да бъдат на дъното на нашия кейк.
След това в отделен съд разбъркваме заквасената сметана, крема сиренето и захарта. Най-добре да бъде с миксер, а не просто леко да ги разбием с лъжица, тъй като има опасност от крем сиренето да останат бучки, които са неприятни при консумиране.
Готовият крем нанасяме върху слоя бисквити в тавичката.
Остава най-лесното. Отваряме бурканчетата със сладкото и ги разнасяме върху чийзкейка, доколкото е възможно равномерно.
Така приготвеният сладкиш го оставяме за една нощ в хладилника да стегне.
Приятен апетит!