Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на малки пържоли.
В купа сложете сол, черен пипер, червен пипер, чубрица и чесън на гранули. Налейте зехтин или олио и разбъркайте.
Пригответе си един по голям буркан, в който ще поставим маринованото месо.
Всяко едно парче потопете в марината и наредете в буркана. Ако остане марината, изсипете я в буркана.
Сложете капачката на буркана и приберете в хладилника за поне 24 часа, може и 12 часа, но колкото повече престоява, толкова по-крехко и сочно става месото.
Когато решите да печете масото, включете грил скарата, когато е загряла можем да поставим маринованото месо. Извадете месото от буркана и го поставете на скарата да се пече.
Изпечете сочното мариновано месо на грил и от двете страни.