Начин на приготвяне
В купа слагаме месото, добавяме меда, водката и кока-колата, разбъркваме и оставяме да престои 2-3 часа.
Обелваме картофите, измиваме и нарязваме на кубчета. Лука, зеления и червения пипер също нарязваме на кубчета.
Моркова и домата обелваме, нарязваме на ситно. Всички тези зеленчуци заедно с граха и царевицата слагаме в купа и овкусяваме със соевия сос, черния пипер, зеленчуковата пикантина и чубрицата.
Разбъркваме добре. Изсипваме олиото на сача и го разпределяме така, че да обхване целия съд. Прибавяме готовите зеленчуци и отгоре поставяме маринованото месо.
Поръсваме с доматено пюре отгоре. Поставяме сача в студена фурна. Печем до готовност.