Начин на приготвяне
Първо, нарязах на порции пилешкото месо.
След това поръсих със сол и черен пипер и го сложих да се позапържи.
През това време аз си почистих, измих и нарязах лука и чушките.
След това запечатах месото и от двете страни, изкарах в чиния.
В същата мазнина запържих лука, за да стане по вкусно.
След това добавих чушките и малко топлата вода /около 100 мл/ и оставих да покъкри на слаб огън.
След това върнах месото при зеленчуците и добавих солта и червения пипер.
Когато поомекнаха зеленчуците и месото, добавих доматите.
И след около 15 минути изключих котлона и поръсих пилешката манджа с черния пипер.
А накрая сервирах с магданоз.
И сме готови... Имаме нашето вкусно пиле Паприка.