Начин на приготвяне
Най-първо отстраних пънчетата на гъбите, почистих ги и ги подредих в подходяща тава.
След което нарязах на дребно лука и леко го позапържих.
И следователно към лука добавих също на дребно нарязаните пънчета, месо и сол.
Когато си промени цвета месото, добавих червения и черния пипер, след което разбърках и отстраних от котлона.
След което напълних гъбите с плънката, която ми остана. И по-отгоре на всяка сложих по малко краве масло.
След това покрих тавата с алуминиево фолио и ги сложих да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за 35 минутки.
След това, когато бяха готови, ги извадих, след което махнах фолиото.
Изсипах около гъбите останалата плънка с лютеницата, след което ги поръсих с настъргания кашкавал.
И за финал на пълнените гъби, ги сложих за още 10 минути, да се попекат.
И ето...Имаме нашите пълнени гъби с месо и кашкавал.