Начин на приготвяне
Първо, в подходяща тенджера върху котлона сипах олиото, като котлона го включих на средна температура.
Докато олиото загрее, си почистих, измих и нарязах лука на дребно. След това го сложих да се позапържи и малко да поомекне и разбърках с лъжица.
Нарязах месото на хапки и добавих към лука и разбърках!
И тогава си измих гъбите и ги оставих да се отцедят.
След това пресния лук и чесън ги почистих, измих и нарязах на ситно, след което към месото и лука добавих отцедените гъби, солта, червения пипер и намалих котлона и разбърках.
Прибавих брашното и отново бърках, да не залепне. Добавих пресния лук, чесъна и топлата вода.
Засилих котлона отново на средна степен, така свинското с гъби ми покъкри няколко минути на полуоткрехнат капак.
След като ми беше готово, добавих черния пипер и изключих котлона.
И ето - имаме нашето свинско месо с гъби.