Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени домати»Домати пълнени с извара

Домати пълнени с извара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Домати пълнени с извара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Страхотно топло предястие, което е двойно по-вкусно, когато се приготви със свежи продукти от градината"

Необходими Продукти

  • домати - 200 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • олио - 15 мл.
  • масло - 15 гр.
  • извара - 50 гр.
  • магданоз - 2 - 3 стръка или копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На доматите се изрязват капачетата, като се внимава да не се откъснат. Издълбава се вътрешността им.

Приготвя се плънката от изварата, дребно нарязаната вътрешност на доматите, яйцата и дребно нарязания магданоз или копър.

Доматите се пълнят със сместа, подреждат се в тава, поливат се с мазнината и се пекат в умерена фурна.

Поднасят се топли със зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ирена
Ирена
Когато авторите на рецептите не ни предоставят снимки на приготвеното от тях, ние избираме подходяща художествена фотография от нашата база данни или купуваме такава от специализиран сайт. Разминавания са възможни, ето защо насърчаваме нашите приятели готвачи да снимат това, което приготвят ;)
20.08.2013 15:17
1
2
Мария
Мария
Абе, хора, снимката е на домати пълнени със снежанка, а не с извара и вътрешността им! И не са печени !
19.08.2013 20:45
2