Медено пилешко филе с гриловани тиквички

29/06/2020
"Това си чиния, която пълни и очите, и стомасите - медено пилешко филе с гриловани тиквички "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо277
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се филетира и нарязва на парчета с големина по желание.

Всички продукти за мариноването на филенцата се смесват и разбъркват хубаво.

Филенцата се поставят в маринатата и се оставят за 2-3 часа.

Докато се мариноват филетата, тиквичката се нарязва на колелца, а морковът на гредички.

Изпичат се на грил тиган и след това се посоляват и овкусяват със зехтин и копър.

Овкусените филета се поставят на грил тиган.

Като се зачервят от едната страна, се обръщат.

Меденото пилешко филе с гриловани тиквички не трябва да се препичат, за да не станат сухи.

Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар