Лека веган торта с малини

Лека веган торта с малини

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Готвач
183
1k
494
504
2
30/06/2020
"Веган торта с малини, в която няма нещо, което да не ни е по вкуса - при вас така ли е"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 261
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата106
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

  • за основата 20 см
  • фурми - 120 г
  • лешници - 120 г или орехи
  • За крема
  • кашу - 200 г накиснато
  • кокосовата сметана - отделила се от 1 кен кокосово мляко
  • кокосово масло - 65 г
  • мед - 120 г или агаве
  • малини - 80 г
  • боровинки - 20 г
  • плодове - допълнително за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

ОСНОВАТА:

Блендирайте фурмите и ядките и ги притиснете към дъното на формичка с диаметър 20 см, така че да образувате блат.

КРЕМА:

В блендер сложете кашуто, коксовата сметана, кокосовото масло и меда и блендирайте, докато се получи гладък веган крем.

Изсипете половината върху основата.

Към другата половина добавете плодовете и блендирайте.

Изсипете получилия се розов крем върху белия.

Украсете лека веган торта с малини с плодове и сложете веган тортата в хладилник за 2 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар