Еленска кавърма

Polina MatevaPolina Mateva
Новак
7
25
12
9
24/07/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 662
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • еленско месо - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • чушки - 2 бр.
  • течна сметана - 125 г
  • черен пипер - 2 - 3 щипки
  • червен пипер - 1 щипка
  • чубрица - 1 щипка
  • магданоз - 1 връзка
  • сол - 2 - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Еленското месо се сварява и нарязва на дребно.

Запържва се лука с малко зехтин и се добавят чушките, после еленското. Като се позапържи се добавя и течната сметана, накрая се поръсва с черен пипер и наситнен магданоз.

Кавърмата се поднася топла.

Еленската кавърма е готова.

Чугунена шола елипса с две дръжки 21 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чугунена шола елипса с две дръжки 21 см
27.99 лв.
Виж ››

Качествена шола с дръжки, с която ще готвите не само вкусно, но и здравословно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар