Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с гъбки и моркови

Свински кебап с гъбки и моркови

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2692k7725
Свински кебап с гъбки и моркови
Снимка: AneliaStefanova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Сервирайте порция от този свински кебап с чаша червено вино. Наздраве!"

Необходими Продукти

  • свинска плешка - 1.5 кг
  • печурки - 250 г
  • моркови - 2 бр.
  • домати - 2 бр.
  • олио - 50 мл
  • соев сос - 25 мл
  • бял пипер - 1/2 ч.л.
  • инстантна подправка - пикантина, за барбекю 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме олиото в тиган и запържваме месото от свинска плешка, което предварително сме нарязали на свински късчета.

Към месото добавяме морковите, нарязани на кръгчета. Оставяме свинското да се задушава в собствения си сос за двадесетина минути.

След това добавяме нарязаните гъби.

Овкусяваме със соев сос и подправки и готвим на умерен огън, без капак, за да изври сосът от свинския кебап.

Малко преди да свалим от огъня, прибавяме нарязаните на ситно домати.

Свински кебап с гъбки и моркови остава да сервираме с червено винце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: