Палачинкови пролетни рулца с кайма и зеленчуци

НикиНики
Иноватор
171
1k
691
215
1
25/07/2020
"Станете истински майстор на палачинковите рулца с тази рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
29 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 575
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена29

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвяме си сместа за палачинките, като разбиваме яйцата в купа със содата и солта. Добавяме прясното мляко и разбъркваме.

Добавяме си постепенно брашното, като разбиваме добре с тел, да не стане на бучки.

Загряваме си тигана и изпичаме вкусни палачинки.

След като приключим с палачинките, си приготвяме плънката за нашите пролетни рулца. Нарязваме си на ситно лука и гъбите. Настъргваме моркова и нарязваме зелето на ситно. В една купа ги смесваме, осоляваме и намачкваме.

Загряваме мазнина в по-дълбок тиган. Запържваме лука за кратко. Добавяме каймата, трябва да се раздроби добре, да не остане на парчета.

След като се е запържила добре, добавяме гъбите и зелето с моркови. Задушаваме до пълното омекване на зеленчуците. Добавяме пикантината, черния пипер и сол на вкус. Разбъркваме добре. Добавяме накрая пресния магданоз.

Оставяме плънката да се охлади. Взимаме една палачинка, слагаме от плънката в горната част, разстиламе и завиваме палачинката на руло. Нареждаме готовите рулца от палачинки в тавичка. Поръсваме ги с настъргания кашкавал. Печем в предварително загрята фурна, до запичане на кашкавала.

Готови сме с нашата импровизирана рецепта за Палачинкови пролетни рулца с кайма и зеленчуци.

Тиган за палачинки от две части - 19 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган за палачинки от две части - 19 см
24.00 лв.
Виж ››

Иновативен тиган за вкусни и пухкави палачинки!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар