Картофки с пармезан и кашкавал на фурна

02/08/2020
"Картофки с пармезан и кашкавал на фурна - перфектните продукти създават перфектното ястие "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 248
  • Преглеждания за месеца690
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дребни картофки се измиват, заливаме със студена вода и се варят докато омекнат.

Отцедените картофи леко се охлаждат, обелваме и срязваме на две части по дължина.

Нареждат се в тава върху хартия за печене, между тях се поставя кръгчета кренвирш.

Овкусяват се с малко морска сол, риган и олио. Поръсваме с настърган пармезан и кашкавал.

Печем картофите на 180 С докато се зачервят. Сервираме с пресни зеленчуци.

Лесно, вкусно и бързо се приготвя! Добър апетит!

Картофките с пармезан и кашкавал на фурна са готови.

Цветна белачка за картофи и краставици
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветна белачка за картофи и краставици
2.49 лв.
Виж ››

Превърнете беленето на плодове и зеленчуци в детска игра с помощта на тази цветна и удобна за употреба картофобелачка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар