Начин на приготвяне
Обелете и нарежете червения лук на кръгчета с дебелина около половин сантиметър.
В дълбока чиния разбийте яйцата с хималайска сол и пипер меланж.
В друга дълбока чиния изсипете брашното и също може да добавите щипка сол по желание.
След това вземете тиган с незалепващо покритие. Сложете го на котлона на средна степен, сипете в него олио и изчакайте, докато хубаво загрее.
Вземете едно от лучените кръгчета, потопете го в яйцата, след това го оваляйте в брашно и го сложете в тигана.
Когато е готово, го обърнете от другата страна. Това се повтаря, докато не свършат всички лучени кръгчета за биреното мезе.
Стават супер бързо и лесно.
Сервирайте бързото мезе от лук за бира с охладена бира.