Начин на приготвяне
Кето чеснова пърленка с кашкавал в еър фрайър за почитателите на кето рецептите и въздушния фритюрник.
Първо се смесват сухите съставки и се разбъркват. Яйцето се разбива и тогава се прибавя. Оцетът и водата се добавят накрая. Всичко се обърква хубаво.
Взема се лист хартия за печене и се намазва с масло. С леко мокри ръце се разстила тестото в кръг около 20 см. Слага се да се пече на програма bake - 165 градуса.
Първо се пече 7 минути, после се обръща и запича за още три минути. Накрая се прибавя малко настърган кашкавал. Доопича се кето хлябът на 185 градуса за около 3-4 минути.
Може да изпечете пърленката и във фурната на 180 градуса.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия
Коментари