Пилешки дробчета на фурна под фолио

Аника ВойтАника Войт
Готвач
204
1k
802
341
1
14/09/2020
"Фолиото не може да спре аромата на пилешките дробчета, който се носи от фурната, но пък съдейства за техния разкошен вкус"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо601
  • Преглеждания за месеца601
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете дробчета, измийте ги под течаща вода и изцедете в гевгир.

Поставете ги в тавата за печене. Нарежда е маслото между тях.

Лука и гъбите обелете и нарежете на филийки. Подсолете ги и добавете в тавата. Ред е на чушката - също почистена и нарязана на ситно.

Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Внимателно налейте бирата и покрийте тавата с фолио.

Печете дробчетата на фурна на 200 градуса около 40-45 мин.

След това намалете на 180 градуса и открийте фолиото, за да се запекат за десетина минути.

Пилешки дробчета на фурна под фолио поднесете поръсени с нарязан пресен магданоз.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар