Начин на приготвяне
В тенджера сипваме вода и добавяме бутчетата, варим до готовност. След това ги оставяме да се охладят и ги обезкостяваме.
Зеленчуците почистваме, измиваме и ги нарязваме според желания размер.
В тенджера си нагорещяваме мазнина и добавяме накъсаното месо, запържваме за кратко.
Добавяме нарязаните на ситно лук и чесън, запържваме за още няколко минути.
Добавяме червения пипер, доматите и готвим 4-5 минути. Прибавяме останалите зеленчуци и сол на вкус. Готвим до готовност.
Накрая сгъстяваме яхнията с разтвореното брашно в малко вода.
Поднасяме нашите пуешки бутчета яхния поръсени с нарязан на ситно пресен магданоз.