Начин на приготвяне
Сварете макароните по указания на пакета начин.
Отцедете ги и ги отстранете от съда.
При варенето прибавям 1 с.л. зехтин и по този начин не се слепват.
Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно.
Задушете го в зехтина в тенджерата, в която сте сварили макароните.
Прибавете ситно нарязания чесън, морковите и чушките.
Гответе 4-5 минути, като разбърквате периодично.
Добавете почистените и нарязани гъби.
Гответе до готовност на гъбите.
Овкусете със сол.
Върнете макароните обратно в тенджерата при зеленчуците и гъбите.
Добавете топеното сирене.
Гответе още около минута, бъркайки непрекъснато, докато макароните поемат топеното сирене.
Добър апетит с тези макарони с гъби и топено сирене!
Коментари