Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с гъби, топено сирене и вино

Свински пържоли с гъби, топено сирене и вино

ИввИвв
Чирак
5738170
Свински пържоли с гъби, топено сирене и вино
Снимка: Ивв
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Каквото и да ви говорят, това е перфектната комбинация 3 в 1 - пържоли, гъби и топено сирене"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • гъби - 200 г пресни
  • олио - 3 с.л.
  • масло - 20 г
  • топено сирене - 200 г
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли с дървено чукче. Овкусете с подправките (черен пипер, сол, чубрица или други по ваш вкус) и оставете за няколко минути да поемат от подправките.

През това време нарежете гъбите на полумесеци.

В тиган сложете малко олио и изпържете пържолите за кратко. След това в друг тиган или тенджера сипете и останалото олио и изпържете гъбите.

Когато са изпържени пържолите и гъбите ги сложете в йенска тенджера като изсипете малко от мазнината, в която са се пържили гъбите, след това слагате пържола отгоре малко гъби и топено сирене, после пак пържола, гъби и топено сирене и така докато свършат продуктите.

Накрая заливате с останалата мазнина от гъбите и виното. Слагате ги в предварително загрята на 220 градуса фурна и ги печете до готовност.

Свинските пържоли с гъби, топено сирене и вино са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: