Начин на приготвяне
Начукайте свинските пържоли с дървено чукче. Овкусете с подправките (черен пипер, сол, чубрица или други по ваш вкус) и оставете за няколко минути да поемат от подправките.
През това време нарежете гъбите на полумесеци.
В тиган сложете малко олио и изпържете пържолите за кратко. След това в друг тиган или тенджера сипете и останалото олио и изпържете гъбите.
Когато са изпържени пържолите и гъбите ги сложете в йенска тенджера като изсипете малко от мазнината, в която са се пържили гъбите, след това слагате пържола отгоре малко гъби и топено сирене, после пак пържола, гъби и топено сирене и така докато свършат продуктите.
Накрая заливате с останалата мазнина от гъбите и виното. Слагате ги в предварително загрята на 220 градуса фурна и ги печете до готовност.
Свинските пържоли с гъби, топено сирене и вино са много вкусни.