Картофена кремсупа с пилешко

Вероника МихайловаВероника Михайлова
Готвач
169
1k
337
221
2
02/10/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо912
  • Преглеждания за месеца336
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и моркова, нарежете ги и ги сложете в тенджера с подсолена вода да се варят.

Пилешкото месо сложете в отделен съд да се вари във вода, малко сол, пипер и по желание мазнина.

Нарежете лука на ситно и го сложете при картофите. Разбъркайте.

След като се е сварило месото, го сложете в кухненския блендер и го пасирайте с малко вода от бульона.

След това добавете и сварените зеленчуци, маслото и млякото. Разбивайте картофената супа няколко минути. След като се получи хубава плътна консистенция, изсипете крем супата в купи и поднесете.

Картофената кремсупа с пилешко е готова.

Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Помощна щипка за рязане на плодове и зеленчуци
3.00 лв.
2.31 лв.
Виж ››

Тайната на перфектно нарязаните зеленчуци е в използването на тази удобна помощна щипка

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар