Месен пилешки терин

05/10/2020
"Хапка след хапка, парчето пилешки терин изчезва от чинията със скоростта на светлината"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо709
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата до готовност и ги обелете.

Почистете морковите и ги сварете.

Нарежете гъбите на ситно и ги сварете.

Настържете краставичките, морковите и яйцата.

Прибавете гъбите и каймата.

Прибавете настърган кашкавал около 100 г.

Омесете до еднородност.

В продълговата форма за печене застелете домакинска хартия и оформете терина.

Изпечете в загрята фурна до 200 градуса.

Преди готовност поръсете с останалия настърган кашкавал и допечете до разтопяването му.

Готовият месен пилешки терин нарежете и поръсете със свеж магданоз.

Поднесете с подходяща салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар