Начин на приготвяне
Сложете месото в тенджерата на кукеото и налейте вода, колкото да покрие.
Нагласете варене под налягане и задайте 15 минути.
Затворете капака и изчакайте да се свари.
Извадете месото и накъсайте на малки парчета. Прецедете бульона и измийте тенджерата. Подсушете и върнете отново вътре.
Обелете зеленчуците и нарежете на дребно, а картофа на кубчета.
Сложете 2 с.л. олио в тенджерата и задайте програма пържене.
Добавете всички зеленчуци и пържете 7-8 минути.
Налейте бульона и ако ви се стори малко, долейте вода.
Сложете месото, фидето и подправките. Задайте 10 минути варене под налягане и затворете капака с пилешката супа.
След изтичане на времето вашата бистра пилешка супа в кукео е готова за консумация.
Добър апетит!