Начин на приготвяне
Нарязване на хапки тофуто и го оставяме върху кухненска хартия да се отцежда за около 10 минути. Докато чакаме тофуто, се заемаме с нарязване на ситно чесъна и зеления лук.
Нарязваме също и чушките, но предварително махаме семките им. След това приготвяме в една купичка соса, като смесваме захарта, соев сос, подсладител, чесън и черен пипер.
Когато всичките тези неща са готови, се връщаме към тофуто, което овалваме в брашно.
В тиган с предварително загрято олио почваме да пържем тофуто, като много внимаваме кубчетата да са на разстояние едно от друго и също така често обръщане, защото тофуто много лесно загаря.
Когато пожълтеят хапките (заприличват на кубчета с локум)м ги вадим от котлона и ги слагаме върху хартия (под и над тях), за да се попие мазнината.
В същата мазнина, където сме пържели тофуто, изсипваме и соса и лютите чушки, като го оставяме най-много минута, за да поври.
Към сместа добавяме сиренето, сусамовото олио и зеления лук.
Запържваме отново за около минута, след което вадим от огъня.
Изсипваме в чиния или в купичка и поръсваме корейския панчан с тофу (Тубу Канг Джонг) отгоре със сусам.