Свинско с пащърнак и зеленчуци на фурна

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
318
2k
608
442
14/10/2020
"Желаем добър апетит с порция свинско със зеленчуци на фурна - вкусната вечеря винаги е чудесен завършек на деня"
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо612
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едро, овкусете с подправките и запържете за 2-3 мин в маслото.

Измийте, почистете и нарежете зеленчуците (без чесъна).

Прехвърлете ги в тавичка и ги поръсете с малко сол и черен пипер.

Отгоре разпределете месото и целите глави чесън.

Добавете водата и залейте с останалото от пърженето масло.

Покрийте с алуминиево фолио и пъхнете свинското със зеленчуци във фурната за 35 мин на 250°C.

След това махнете фолиото, намалете градусите на 200 и допечете свинското с пащърнак и зеленчуци на фурна.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см
55.00 лв.
42.35 лв.
Виж ››

Перфектният алуминиев тиган за вашата кухнята - опитайте и ще разберете защо!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар