Болярски пилешки кебап

Pavel DobrewPavel Dobrew
Новак
112
Болярски пилешки кебап1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Желаем страхотен апетит с болярския пилешки кебап, приготвен с много желание и хапван с още толкова"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 300 г от гърди или др.
  • сол - 1 к.л.
  • черен пипер - 1/2 с.л.
  • къри - 1/2 к.л.
  • брашно
  • олио
  • соев сос - 6 - 7 капки
  • бяло вино - 1/2 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате изчистеното филе на пилешки хапки (кубчета), след което овкусявате последователно със сол, черен пипер, къри и ги овалвате в брашно.

Изчаквате 3, 4 минути, след което загрявате мазнината. В загрятата мазнина добавяте старателно пилешкото.

Запържвате до златист цвят от всички страни и добавяте соевия сос. След като се изпари соевият сос, добавяте виното и изчаквате алкохолът да се изпари и виното да изври.

Рецептата за Болярски пилешки кебап е изпълнена, приятен апетит!

Към пилешкия кебап може да сервирате и маруля за свежест.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: