Начин на приготвяне
Почистете лука и моркова и ги нарежете на ситно. Загрейте вода около 2 л и добавете лука и моркова. Прибавете олиото.
След като зеленчуците омекнат, добавете и останалите - чушката и картофите, като предварително сте ги нарязали на дребно.
Добавете гъбите и бульона. Овкусете със сол и черен пипер. Оставете ароматната зеленчукова супа да къкри на слаб огън да готовност на зеленчуците.
Добавете фидето - количеството е по ваше желание, но не прекалявайте, защото след като се свари, фидето набъбва и е възможно да се получи доста гъста супа.
Гответе още 3-4 минути, след което свалете супата от котлона.
Преди поднасяне на бистрата зеленчукова супа с фиде поръсете със свеж магданоз, нарязан на ситно.
Добър апетит!