Начин на приготвяне
За плънката си омесваме крема сиренето заедно със есенциите ром и ванилия и пудра захар.
Прибираме в хладилника, да се охлади добре, за да може сместа да е стегната, а не мека, и да запазва формата си, а не да се разтича.
Бутертестото нарязваме на квадрати, правоъгълници, кръгчета в зависимост каква форма сте избрали за вашите бутерки. Аз избрах формички, на които плънката е открита.
Идеи за това как да оформя специалните бутерки, взех от интернет. С помощта на лъжица сипах в средата на всяка бутерка от сместа и украсих с къпини и малини. Намазах накрая с жълтък.
Печем в загрята предварително фурна на 200 градуса, защото рязката и висока температура кара бутерките са бухнат бързо. Печем до златисто за около 15 - 20 минути.
След като са готови, ги поръсваме с пудра захар. Може да си ги хапвате със сладолед, мляко или пък може да са перфектната половинка на сутрешното или следобедното ви кафе! :)