Начин на приготвяне
В блендера смесваме орехите, фурмите, кокосовото брашно, какаото и обеленото авокадо.
Смиламе до получаване на плътна консистенция. Изсипваме в покрита с прозрачно фолио форма с отделящо се дъно.
Заглаждаме и притискаме с лъжица, за да оформим основата.
Прибираме в хладилника за 30 минути.
Смесваме изварата, скира, ванилията, сиропа от агаве и разтопения шоколад.
Разтваряме желатина във водата, загряваме го за 2 секунди, за да се разтопи и го сипваме в крема.
Разбъркваме и изливаме върху основата. Заглаждаме диетичния чийзкейк и прибираме в хладилника за 10-12 часа.
Преди сервиране поръсваме нашия кето шоколадов чийзкейк с какао на прах и декорираме с топинг шоколад.