Агнешки пържоли на скара

Агнешки пържоли на скара
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
22/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
70 мин.
Порции
10
"Бързо, лесно и много вкусно. Горещо препоръчваме тази рецепта за агнешки пържоли на скара"

Необходими Продукти

  • агнешки пържоли - 500 г
  • сол
  • черен пипер
  • розмарин - няколко клончета
  • зехтин - 1/2 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешките пържоли и ги сложете в купа с капак.

Поръсете със сол, черен пипер и сложете (да го чупите) розмарина. Разбъркайте и оставете в хладилника за няколко часа.

Загрейте скарата и изпечете всички пържоли от двете страни до готовност.

При печенето поставете розмарина върху месото, за да поеме от аромата още по-добре.

Извадете и сервирайте веднага агнешки пържоли на скара с любима салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: