Шишчета от черен дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Шишчета от черен дроб1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Не се облизвайте, ами записвайте рецептата и загрявайте скарата, а след това споделете с нас резултата"

Необходими Продукти

  • свински дроб - черен 100 гр.
  • сланина - 3 гр.
  • свинско месо - пушени гърди - 5 гр.
  • лук - 250 гр.
  • зелен лук - 25 гр.
  • ориз - 30 гр.
  • домати - 90 гр.
  • краставици - 20 гр.
  • черен пипер - 1 гр.
  • сол - 2 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на кубчета с дебелина 1. 5 см., които се нанизват на шиш. Между тях се слагат парчета от сланина или пушените гърди със същата форма, но два пъти по - тънки.

Шишчетата се пекат на скара, поръсват се със сол и черен пипер. Поднасят се с гарнитура от задушен ориз, пържен лук на филийки, пресен зелен лук, нарязан на дребно, домати и краставици.

Може да се поднесе и подходящ сос.

Посочените продукти са за една порция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
43
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Iva Nicheva
Iva Nicheva
Здравейте. Снимката не отговаря на рецептата. Уточнете се кой от кого е крал! И тяхната рецепта не отговаря, но поне се доближава повече.
22.01.2017 22:13