Цвекло с картофи

РенкаРенкаНовак
04/10/2013
Приготвяне35 мин.
Готвене15 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 090
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете поотделно картофите и цвеклото до омекване. Картофите се белят още докато са горещи и се нарязват на кубчета. Цвеклото същ се обелва и нарязва на кубчета.

Сварените зеленчуци се смесват в дълбока купа. Добавят се ситно нарязаните кисели краставички. Наситненият и "престискан" със сол праз лук. Овкусява се със сол, олио и оцет на вкус и се прибира за 3-4 часа в хладилник.

Може да поднесете салатата поръсена с малко магданоз и гарнирана с лимонови резени.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар