Омлет Руло

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
457
3k
1k
1k
02/12/2020
"Апетитен начин за приготвяне и сервиране на омлет руло - опитайте го задължително"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо487
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В две купи отделяме жълтъците и белтъците на 8 яйца.

При белтъците добавяме сол и бял пипер. Разбъркваме хубаво, изсипваме в тава с хартия за печене, намазана с олио. Печем за 7-8 минути на 160 градуса.

Разбъркваме жълтъците и добавяме сол, 2 с.л. прясно мляко, настъргания кашкавал, черен пипер, чесън на прах, риган, нарязани на ситно магданоз и пера зелен лук.

В тиган слагаме бучка масло и сместа със жълтъците. Разбъркваме (става като бъркани яйца).

Върху дъска слагаме стреч фолио и обръщаме белтъците. Премахваме хартията внимателно и в широката част сипваме запържените жълтъци.

С помощта на фолиото завиваме различния омлет на руло.

Сервираме омлета руло със зелени салати и репички.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар