Начин на приготвяне
В тиган запържваме 4 глави ситно нарязан лук шалот. Добавяме 200 г пресни гъби, нарязани на дребно.
Овкусяваме със сол и черен пипер и готвим до готовност на гъбите. Оставяме да изстине.
В купа настъргваме 2 твърдо сварени яйца.
Добавяме сместа от гъбите, 100 г настърган кашкавал, 2 настъргани скилидки чесън, ситно нарязан магданоз и майонеза.
Доовкусяваме със сол и черен пипер. Разбъркваме добре.
Доматите измиваме. Отгоре изрязваме малко капаче и издълбаваме домата внимателно.
С малка лъжичка го пълним със сместа догоре. С домакинска хартия почистваме домата.
В плик (пош) слагаме крема сирене Филаделфия, изрязваме ъгъл и покриваме отвора. Отстрани правим декорация по желание.
Закачалката на пълнените домати е от маслина (без костилка) и стръкче магданоз.
Поднасяме коледните топки от пълнени домати на нашата празнична трапеза.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа