Начин на приготвяне
Натрошаваме бисквитите на едро в купа и ги заливаме с горещата вода. Разбъркваме и намачкваме хубаво.
Добавяме меда и маскарпонето и разбъркваме до хомогенност. Разпределяме сместа в десертни бурканчета или чашки, като пълним горе-долу една трета от обема им.
Обелваме и нарязваме райските ябълки на дребно.
В купа смесваме маскарпонето, пудрата захар, ванилията, кората от лимон и кората от портокал.
Отцеждаме нарязаните ябълки, защото сокът ще направи крема много воднист, и ги сипваме в купата. Разбъркваме и с тази смес пълним с връх бурканчетата.
Отгоре, върху крема с маскарпоне, поръсваме със смесените кафява захар и канела.
Сервираме десерта с маскарпоне и райска ябълка в бурканчета веднага или прибираме в хладилника за няколко часа да се охлади.