Апетитно свинско с лук и гъби

МарияМарияНовак64
07/10/2018
"Ароматът е божествен, а какво остава за вкуса - ще разберете, след като си приготвите свинско с гъби и лук "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 666
  • Преглеждания за месеца189
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на хапки и го запържете в дълбок тиган. Добавете лука, като предварително сте го нарязали на плътни полумесеци.

Гъбите режем на филийки и добавяме в тигана, когато лукът омекне. След като гъбите пуснат соса си, добавяме виното и оставяме под капак, докато изври.

Когато остане само на мазнина, овкусяваме със солта и черния пипер.

Сервира се топло.

Чаша червено вино би била подходящата напитка за това ястие!

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милка
Милка
29.12.2015 13:00
Получи се страхотно ! Препоръчвам на всички да пробват рецептата.
Мария, благодаря за вкусната гозба :)
3
0