Апетитно свинско с лук и гъби

МарияМария
Новак
6
10
97
07/10/2018
"Ароматът е божествен, а какво остава за вкуса - ще разберете, след като си приготвите свинско с гъби и лук "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо61 263
  • Преглеждания за месеца385
  • Преглеждания за седмицата440
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на хапки и го запържете в дълбок тиган. Добавете лука, като предварително сте го нарязали на плътни полумесеци.

Гъбите режем на филийки и добавяме в тигана, когато лукът омекне. След като гъбите пуснат соса си, добавяме виното и оставяме под капак, докато изври.

Когато остане само на мазнина, овкусяваме със солта и черния пипер.

Сервира се топло.

Чаша червено вино би била подходящата напитка за това ястие!

Кухненски термометър за месо-33%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.00 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милка
Милка
29.12.2015 13:00
Получи се страхотно ! Препоръчвам на всички да пробват рецептата.
Мария, благодаря за вкусната гозба :)
3
0