Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пай»Ябълков пай с хрупкава коричка от юфка

Ябълков пай с хрупкава коричка от юфка

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Готвач
1872k5152
Ябълков пай с хрупкава коричка от юфка
Снимка: Лилия Цачева/Lipodve
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Супер вкус и супер форма има този пай с ябълки и юфка - ето как се приготвя"

Необходими Продукти

  • ябълки - 320 г обелени и нарязани на кубчета
  • юфка от спелта - 60 г
  • орехи - 50 г натрошени
  • кокосово масло - 20 г, разтопено
  • кокосова захар - 40 г
  • канела
  • кардамон
  • ванилия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете обелените и нарязаните ябълки в керамичен или метален съд по ваш избор.

В купа смесете останалите съставки много добре и разпределете всичко равномерно върху ябълките.

Печете ябълковия пай в предварително загрята на 170°С фурна за около 40 минути или до готовност.

В последните 10 пуснете вентилатора.

Нека ви е сладко с този ябълков пай с хрупкава коричка от юфка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: