Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Кашкавал в хрупкава коричка

Кашкавал в хрупкава коричка

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
5324k1k5
Кашкавал в хрупкава коричка
Снимка: Величка Щърбанова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Супер бърз и супер вкусен аламинут, с който да изненадате приятно гладниците вкъщи"

Необходими Продукти

  • кашкавал - плочка 150 г
  • кори за баница - 1 лист
  • олио - 1 - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плочката кашкавал се поставя върху кората, загъва се от двете страни и се навива като плик.

В оребрен грил-тиган слагаме малко олио и когато се нагорещи достатъчно, поставяме завития кашкавал.

Печем от двете страни. Пликчето, започне ли да се надува, значи е готово.

Сервира се горещо с домати, краставици, зеле с моркови или други пресни зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: