Начин на приготвяне
Сладките Кемал Паша се нареждат в дълбока суха тава.
Амаретото се сипва в чаша.
Всяко топче се потапя в Амарето за 1 мин. и отново се връща в тавата.
Прясното мляко се сварява и се отделя каймакът.
Захарта се прибавя в горещото прясно мляко.
Вари се 20 мин при продължително бъркане.
Ванилията се разбърква с останалото Амарето.
След като млякото се свари, се прибавя Амаретото с ванилията. Разбърква се много добре.
Всяко топче се залива с горещото мляко.
Шамфъстъкът се обелва от черупките. Смила се с чопър.
Върху всяка от сиропираните сладки се слага смлян шамфъстък.
Оставя се да се попие 12 часа сладкиша Кемал Паша с Амарето и мляко.