Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Тортили»Тортила с бекон и моцарела

Тортила с бекон и моцарела

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Тортила с бекон и моцарела4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • тортила - 1 бр.
  • бекон - 50 г
  • моцарела - 100 г
  • домати - 1 бр.
  • чушки - 1/2
  • царевица - 2 с.л. от консерва
  • чесън - 1 скилидка
  • магданоз
  • зелен лук
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бекона нарязваме на малки кубченца. Лука, чесъна, чушката, магданоза и домата почистваме измиваме и нарязваме на ситно.

Моцарелата настъргваме на едро ренде.

В тефлонов тиган си загряваме малко мазнина.

Добавяме бекона и пържим до златисто, добавяме чесъна, лука, чушката пържим за 2-3 минути. Добавяме царевицата, моцарелата и магданоза.

Пържим 2-3 минути и сипваме сместа в чиния. Слагаме тортилата в същия тиган и запичаме от двете страни.

Плънката сипваме в половината част на тортилата, а с другата част завиваме.

Запържваме от двете страни за по-около 30 секунди.

Сервираме топла тортила с бекон и моцарела със сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: