Начин на приготвяне
Почистете свинското от ципите (ако има такива), измийте и го подсушете старателно.
Пригответе марината за месото, като в дълбок съд смесите всички посочени продукти.
Добавете месото при маринатата и залейте от всички страни с помощта на лъжица. Оставете да престои така минимум 30 минути, а най-добре поне 2-3 часа.
От време на време завъртайте месото или пък го поливайте с лъжица.
След това запечатайте свинското в тиган от всички страни. Преместете в тава и залейте с чаша вода/бира. Печете месото до готовност.
По желание може да го печете под фолио първия час, след което да отвиете и да продължите още 10-20 минути.
Температурата на фурната за вкусното печено свинско е 180-200 градуса.
Печеното свинско каре под фолио е готово.