Палачинки с пилешко месо от рецептурника

Палачинки с пилешко месо от рецептурника
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
23/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви50 мин.
Общо60 мин.
Порции20

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете гъбите и нарежете на филийки, а лука на дребно. Загрейте тиган с мазнината.

Добавете гъбите и пържете до златисто. Сложете лука и изчакайте да омекне.

Добавете месото, доматите и подправките. Разбъркайте добре и след 5 минути изключете.

Готовите палачинки се пълнят с плънката и се завиват на руло.

Пълнените палачинки се подреждат се в тавичка за печене и се заливат със сместа от яйцата, брашното, прясното мляко и малко сол.

Палачинките с пилешко месо от рецептурника се пекат на 180 градуса и се сервират топли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: