Начин на приготвяне
Разбъркайте яйцата с млякото и постепенно добавете брашното. В намазнен тиган сипете черпак от сместа и когато краищата се отлепят обърнете. Сложете готовите палачинки в чиния, покрити фолио.
Сварете пилето в подсолена вода, изчакайте да се охлади и обезкостете. Нарежете месото на ситно и го запържете за кратко. Добавете нарязаните краставички, гъби, черен пипер и разбъркайте.
Рендосайте кашкавала и 300 г прибавете към сместа. Разбъркайте и когато кашкавалът се разтопи махнете от огъня.
Сложете от сместа в края на всяка палачинка и ги навийте. Наредете палачинките в тавичка и поръсете с останалия кашкавал. Запечете в загрята фурна на 200 градуса до златист цвят на кашкавала.
Коментари