Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки боздуганчета

Пилешки боздуганчета

ИвелинаИвелина
Чирак
857791711
Пилешки боздуганчета
Снимка: Ивелина
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Страхотно бирено мезе от пилешки боздуганчета - очарователно вкусни са"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 600 г разделени боздуганчета
  • масло - 50 г
  • пилешки бульон - 1 бр.
  • пикантина - за пиле
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешки боздуганчета се варят в тенджера под налягане заедно с пилешкия бульон за 10 минути.

След като са готови, се изцеждат, докато са топли.

Поставят се в купа. Нарязваме маслото и слагаме върху тях.

Наръсваме с пикантината и разбъркваме апетитните пилешки крилца.

Слагаме да се запекат във фурна пилешките боздуганчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Асенова
Албена Асенова
Става въпрос за пилешки маншони, предполагам?
29.01.2021 15:18