Начин на приготвяне
Бутер руло с крем и плодове, което ще създаде истински празник на масата ви. Ако сте любители на бутер сладкишите, задължително трябва да го опитате.
Дългата страна на бутер тестото се нарязва на ленти с ширина 2 сантиметра. Както са върху хартията, лентите се прехвърлят в тава и се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса 15 минути. Оставят се да изстинат.
Течната сметана се разбива до меки връхчета.
Краве масло се разбива с пудрата захар.
Изварата се смесва с кондензираното мляко и се разбива. Прибавя се към маслото. Разбърква се до хомогенност. Накрая се добавя и сметаната.
Изпечените ленти се подреждат върху стреч фолио една до друга. Намазват се с крема, като от него се оставя малко за намазване на бутер рулото отгоре.
Върху крема се разпределят малините и боровинките.
С помощта на фолиото се оформя руло. Поставя се в хладилника да стегне.
Рулото се освобождава от фолиото и се намазва с отделения крем.
Рулото с крем се украсява с малини и боровинки.
Да ви е сладко!
Коментари