Начин на приготвяне
Пресейте брашното и го смесете с бакпулвера. Бутер тестото разделете на две равни части, след което сложете единият лист тесто на хартия за печене и леко минете отгоре с точилката.
Разбийте до пухкав крем яйцата със захарта и прибавете пресятото брашно с бакпулвера на порции като бъркате внимателно със шпатула. Изсипете и горещата вода.
Нанесете половината от сместа върху листа бутер тесто като оставите по 2-3 см. в краищата без смес.
Изсипете върху плънката и половината от плода. С помощта на хартията навийте на руло. Заедно с хартията го пренесете в тава с размери 20 - 33см.
Ако е по-широка тавата при печене рулата няма да се надигнат много.
По описания начин пригответе и другото руло.
Пече се предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30 - 35 мин.
Може да намажете рулата със жълтък (аз не го направих) преди печене.
Оставете рулата да поизстинат и поръсете с пудра захар.