Горещ винен кебап

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2157041
Горещ винен кебап
Снимка: Ваня Величкова
1 / 5
31/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Поднесете този апетитен винен кебап с домашен хляб и чаша вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и задушава в олиото в дълбока тенджера или касерола.

Месото се нарязва на дребно и се добавя към лука, да се запържи.

Прибавят се нарязаните гъби и се задушава всичко.

Подправя се със сол и черен пипер на вкус.

Когато омекне свинският бут, се сипва виното.

Когато леко се изпари, се прибавя доматеното пюре, смесено с водата.

Намалява се котлона и виненият кебап се оставя да къкри до готовност.

Поднесете горещия винен кебап с хляб в плик и хубаво вино.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: