Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Селска свинска пача

Селска свинска пача

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Селска свинска пача2 / 2
02/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
180 мин.
Порции
1
"Добър апетит с тази селска свинска пача"

Необходими Продукти

  • крака - 1 кг
  • език - 1 кг
  • уши - 1 кг
  • черен пипер
  • сол
  • чесън
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме продуктите да се сварят до готовност.

Свинския език обелваме и накъсваме, крачетата обезкостяваме, ушите нарязваме на тънки ленти.

Бульона прецеждаме, овкусяваме със сол, черен пипер, пресования чесън и оцет.

Месото слагаме в съд и заливаме с бульона.

Оставяме в хладилника за няколко часа да се желира пачата.

Формата на тази селска свинска пача е по ваш избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: