Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Шишчета»Корндог от кайма и кашкавал

Корндог от кайма и кашкавал

Kiki MinKiki Min
Новак
220615
Корндог от кайма и кашкавал1 / 3
12/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Вкусен корндог от кайма и кашкавал - поднесете го с вкусен сос и ще направите щастливи всички у дома"

Необходими Продукти

  • кайма - 1 кг
  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 3 бр.
  • брашно
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на дълги ивици около 2 см дебелина. След това се намокрят във вода.

Набучват се на дървени шишове.

Парчетата се овалват в брашно, за да полепне по-лесно каймата. Обвийте кашкавала с кайма като голямо кебапче.

Добре оформеният продукт се овалва последователно в брашно, яйца и галета.

Можете да повторите панировката по ваш избор. Нареждат се корндозите в тава с хартия за печене.

Печем в предварително загрята фурна на 180°- 200°C за около 35-40 мин или до готовност.

Панировката на тези корндог от кайма и кашкавал добива приятен златист загар.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: